Wij zijn André, Janke, Ruben en Mariska.

In december 2019 kochten André en Janke hun huis in Beas. Het Spaanse leven is erg verslavend en al snel begonnen ook Ruben en Mariska te dromen over een huis op het platteland van Spanje. Die droom werd werkelijkheid toen het mooie huis van de buren verkocht ging worden. Daarna kwam er ook nog een bouwval in de verkoop achter het huis. De bouwval werd omgetoverd tot 2 prachtige appartementen. En nu is alles in de verhuur. 

Wij wonen ‘gewoon’ in Nederland maar zijn zelf ook zeer regelmatig in Spanje te vinden. Als huurder krijg je de sleutel via een sleutelkastje met cijferslot. En bij vragen of calamiteiten staan onze lokale vrienden je graag bij. 

Hoe kom je bij Hacienda Donaire?

Hacienda Donaire ligt in de Huelva provincie in Andalusie. Kom je met het vliegtuig dan kan je vliegen op Sevilla (ruim een uur rijden vanaf het vliegveld) of Faro in Portugal. Dit is 5 kwartier rijden. Let wel op dat je eventuele huurauto over de grens mag. En er is een uur tijdverschil met Portugal. Ook zou je kunnen vliegen naar Malaga. Daar zijn vaak hele goedkope tickets, maar het is wel bijna 3 uur rijden. Met de auto vanuit Nederland ben je ongeveer 24 uur onderweg :- )

Ben je enthousiast geworden? Wil je meer weten over de mogelijkheden om te huren? Heb je een vraag of opmerking? Laat het ons weten!
Je kunt ons bereiken per mail, telefonisch of whatsapp. De contactgegevens staan bovenin het scherm. Vanzelfsprekend kun je ook gebruik maken van onderstaand contactformulier - dit gaat niet altijd goed dus mocht je niets horen probeer dan een andere optie...

Hartelijke groet, André, Janke, Ruben en Mariska